Tietoa, välineitä ja ratkaisuja

TPA Andersson on kiinteistön elinkaaripalvelujen eturivin asiantuntija

Suunnittelemme ja ohjaamme tehokkaita ja sujuvia kiinteistöpalveluja koko kiinteistön elinkaarelle. Katsomme kiinteistöjä kokonaisvaltaisesti: näemme seinien ja rakenteiden ytimessä ihmisten toiminnan.

Asiantuntemuksemme kattaa ymmärryksen siitä, miten toiminnan sujuvuus rakentuu ja mitkä asiat vaikuttavat kiinteistön arvon, kunnon ja toimivuuden säilymiseen vuosikymmenestä toiseen.


Iloa ja onnistumisia ammattilaistemme avulla

TPA Anderssonin asiantuntijat ovat asiansa intohimoisia osaajia. Ratkomme ja ehkäisemme kiinteistöjen hoitoon ja ylläpitoon liittyviä asioita yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Teemme mutkatonta ja tehokasta yhteistyötä kiinteistön omistajien, rakentajien sekä kiinteistöpalvelujen järjestäjien kanssa.

Rohkeasti eteenpäin yhdessä TPA Anderssonin kanssa

TPA Andersson on rohkea kiinteistön elinkaaripalvelujen edelläkävijä, joka tarjoaa ainutlaatuista ja jatkuvasti kehittyvää palvelua kumppaneilleen.

Raikas ajattelumme ja ennakkoluuloton kehitystyömme synnyttää ylivertaisia ja tehokkaita toimintamalleja sekä uudenlaista teknologiaa, jotka tekevät meistä kiinteistöjen elinkaarialan tinkimättömän suunnannäyttäjän ja ylivoimaisen uudistajan.

Ota yhteyttä!

10 vuotta työtä paremman sisäilman ja kannattavamman kiinteistönpidon puolesta

Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittäneet kiinteistöpalveluiden järjestämistä kohti mallia, jossa kiinteistöpalveluhankinnat ovat keino varmistaa palveluiden järjestämisessä tarvittavat resurssit – eivät keino hakea palvelua markkinoiden halvimmalla hinnalla. 

Lue lisää