Käytön ja ylläpidon ennakoinnilla merkittäviä säästöjä elinkaarikustannuksiin

Kiinteistöpalveluiden tehokkuus ja puhdas sisäilma osana rakennussuunnittelua pienentää vuosittaisia kustannuksia koko kiinteistön elinkaaren ajalta.

Rakennuksen suunnitteluvaiheessa tehdään päätöksiä, jotka vaikuttavat oleellisesti kiinteistöpalveluiden, kuten kiinteistönhoito-, siivous- ja ruokapalvelujen järjestämiseen.

Käyttöä ja käyttäjien tarpeita ennakoiva rakennussuunnittelu ehkäisee turhia kulueriä. Lisäksi sen avulla rakennuksen huollosta ja ylläpidosta saadaan tehokasta ja sujuvaa.

Asiantuntijamme auttavat sinua vähentämään ylläpidon vuosikustannuksia koko kiinteistön elinkaaren ajalta. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja kiinteistöpalveluiden järjestämiseen jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa.

 

hyvällä suunnittelulla helposti yli 20 % pienemmät siivouskustannukset
 

TUNNISTAMME RAKENNUKSEN KÄYTÖN JA YLLÄPIDON TARPEET, JA AUTAMME SINUA RAKENTAMAAN NIIDEN POHJALTA SELKEÄN SUUNNITELMAN TEHOKKAIDEN JA TARKOITUKSENMUKAISTEN KIINTEISTÖPALVELUIDEN JÄRJESTÄMISEKSI.
 

Elinkaarikustannusarviot

Laskemme arvion rakennuksen elinkaarikustannuksista ja tarjoamme konkreettisia ehdotuksia niiden pienentämiseksi.

Ulkoistamisselvitys

Selvitämme puolestasi, kannattaako kiinteistöpalvelut tuottaa talon sisäisenä työnä vai ostopalveluna. 

Henkilöstöresurssien määrittely

Autamme määrittelemään käytönaikaisen ylläpidon vaatimat henkilöstöresurssit rakennuskohtaisesti.

P1-vaatimusmäärittely ja suunnittelun ohjaus

Huomioimme P1-tavoitteet, -toteutuksen ja -valvonnan rakennushankkeen suunnittelussa sekä asiakirjoissa. Varmistamme, että pyytämäsi tarjoukset ovat vertailukelpoisia ja täyttävät Sisäilmastoluokitus 2008:n vaatimukset ja TerveTalo –kriteerit.

Ota yhteyttä!