Turvallisen ja puhtaan 
työympäristön asiantuntija

TPA Andersson on P1-rakentamisen johtava asiantuntija Suomessa

Ainutlaatuinen P1-rakentamisen asiantuntemuksemme tukee työmaan puhtaudenhallintaa rakennushankkeen käynnistämisestä aina vastaanottoon ja muuttoon saakka.

Testattu ja tutkittu P1-rakentamisen konseptimme varmistaa tilojen ja sisäilman puhtauden niin rakentamisen kuin käytönkin aikana.

P1-koulutuksia yli 5000 rakennusalan ammattilaiselle
 


Rakennusvaiheen ohjaus ja valvonta

Tarjoamme toiminnanohjausta ja laadunvalvontaa S1- ja S2-luokkien uudis- ja peruskorjaushankkeiden purku- ja rakennusvaiheisiin. Palvelumme perustuu vuoden 2008 Sisäilmastoluokitukseen.

Puhtaudenarviointi ja pölymittaukset

Asiantuntijamme suorittaa kohteesi puhtaudenarvioinnin ja pintapölymittaukset sekä toimintakoevaiheessa että vastaanottovaiheessa joustavasti ja luotettavin mittausmenetelmin.

Muuton puhtaudenhallinta

Asiantuntijamme avulla varmistat, että kohteessasi saavutettu puhtaustaso säilyy vaativissakin kohteissa läpi vastaanoton, muuton ja käyttöönoton. Ohjaamme myös homeettomaksi siivousta.

Pienet kohteet

Tarjoamme puhtaudenhallinnan palveluita myös pienten muutos- ja sisäilmakorjauskohteiden puhtaudenhallintaan, jolloin tehtävät räätälöidään asiakas- ja hankekohtaisesti. 

Katselmukset

Suoritamme rakennuksen loppusiivouksen yhteydessä vaadittavat Ilmanvaihtotöiden ja – alueiden vaadittavat katselmukset P1-puhtausluokka vaatimusten mukaisesti.

Koulutukset

TPA Andersson tarjoaa korkeatasoisia, räätälöityjä P1-koulutuspalveluita rakennuttaja- ja rakentajaorganisaatioiden omille asiantuntijoille. 

Ota yhteyttä!